Over mij

Mijn naam is Cynthia el Hamdani – Cornelisse en ik heet je graag welkom in mijn wereld.

Ik ben opgegroeid in Amsterdam West in een warm gezin.

Maar ik leerde al wel snel mijn mannetje te staan. Vanaf jonge leeftijd ben ik groot gebracht met Full Contact karate en bracht dit mij discipline,  zelfvertrouwen en vooral zelfverdediging.  

Ik hou van het leven met alle slingers en kleuren die erbij horen. Diversiteit is een stuk geluk Die is toegevoegd aan mijn ik.

De samenleving met diverse achtergronden is iets waar ik graag mee werk om zo een brug te kunnen vormen waarin meer begrip en waardering naar boven komt.

Vanaf 2015 ben ik vestigingsmanager en Coach van NewFysic Hoofddorp waar ik mensen begeleid met afvallen en het beoogde doel te behalen. Ook ben ik vanaf 2017 eigenaar van Body Impress. Dit is een EMS Studio in Hoofddorp waar ik met veel passie mensen laat bewegen met als doel een lichaam creëren wat fitter en sterker wordt met minder pijn.

Als persoon ben ik snel, duidelijk en wind ik er geen doekjes om. Ik zal ten alle tijden met respect het gesprek zo open en eerlijk aangaan maar zeker ook met een gezonde dosis humor.

Zolang als ik mijzelf ken ben ik bezig met het onderzoeken van het gedrag en emotie van mensen om mij heen.
Iets wat tevens een kracht is geworden om  te kijken wat een iemand nodig heeft om het anders te kunnen doen als hij/zij dit zou willen.

Inmiddels hebben de kennis, zelfinzicht en de passie mij de antwoorden gebracht, die mij leiden tot een positieve ontwikkeling in mijn leven. Iets wat ik iedereen gun en waar ik, als professioneel coach jou graag bij begeleid!

Voel je welkom en neem gerust vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!

Wat anderen zeggen over CC Coaching en Training:

Touria (35 jaar)

‘Met weinig woorden, zie jij toch veel’ Ik had nooit gedacht een coach tegen te komen die mij echt begrijpt, maar vooral ook iemand die mij laat zijn wie ik ben. Ik word namelijk gezien als een ‘moeilijke wiskundesom’. Psycholoog op psycholoog, en coach op coach; niemand wist mij echt te bereiken. Tot ik Cynthia tegenkwam.
Met weinig woorden, zag Cynthia meteen al snel heel veel. Dat was fijn, want zelf wist ik niet altijd waar ik nou echt op vastliep. Wat vooral ook fijn was, was dat ik echt mezelf kon zijn. Ik voelde mij gerespecteerd, gewaardeerd, maar vooral ook eindelijk begrepen! Cynthia is gewoon Cynthia.. je moet het meemaken..

Antonia (44 jaar)

Ik worstelde eigenlijk altijd al met mijzelf, zowel lichamelijk als geestelijk.
Toen ik bij Cynthia in de praktijk kwam - eerlijk waar- had ik echt zo iets van: “Pffff, nou daar gaan we dan”. “Het zal wel weer uitlopen op iets dat weer van korte duur is”, want zo zat ik ook een beetje in elkaar. Maar Cynthia had mij al snel door en ik voelde mij al snel vertrouwd.
Ze benaderde mij op een manier die ik echt nodig had. Duidelijk, kort door de bocht, maar wel met een enorm warm hart. Ze wist eigenlijk al snel hoe ik in elkaar zat. Beetje bij beetje wist ze mij te raken, anders te laten denken maar ook zeker te laten voelen. Drie maanden later kan ik niet anders zeggen dat heerlijk in mijn vel zit. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik haar een van de beste coaches ever vindt, ze weet mij altijd precies te raken daar waar nodig is en altijd weer te stimuleren iets voor elkaar te krijgen en positief te zien.
Mede dankzij haar sta ik nu waar ik sta en ben ik wie ik ben.

Cynthia el Hamdani – Cornelisse

KvK 76116409

Hoofddorp.

Deel op:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin