Beter samenwerken

Vertrouwen en verbinding

Feedback geven en ontvangen

Team Building

Er speelt iets in jouw team waar jij niet de vinger op kan leggen. Jij wilt er meer uithalen dan wat er nu uitkomt. 

Hoe kun jij ervoor zorgen dat iedereen in jouw team de verantwoordelijkheid op zich neemt?

Door vooraf te bepalen wat jij met de teambuilding training wilt bereiken kun je het succes ervan meetbaar maken. Daarnaast zorgen deze doelen voor focus.

Samen doelgericht en planmatig werken zorgt voor een beter functionerend team.

Het kan zijn dat je als team meer diepgang zoekt. 

In dat geval kun jij ervoor kiezen om de activiteiten tijdens een teambuilding uit te breiden door de trainer. De trainer houdt dan het vooraf gestelde doel voor ogen en helpt jou en jouw team om hiernaartoe te werken.

 

Samenwerken is een van de meest voorkomende doelen bij teambuilding. Er wordt gekeken naar de teamsamenstelling, het gedrag van de deelnemers en hoe de samenwerking kan worden verbeterd..

 

Soms speelt er in een bedrijf wantrouwen dat kan ook binnen een team zijn, bijvoorbeeld door verborgen agenda’s of als er een nieuw team is gecreëerd, door een fusie of reorganisatie.

Vaak als het vertrouwen weg is, wordt er voor eigenbelang gekozen. Juist dan is het van belang om opnieuw de verbinding te zoeken met elkaar. 

Wanneer jij aan dit doel wilt werken tijdens de teambuilding, dan spelen kernwoorden als non-verbaal, verbaal, zender/ontvanger, lichaamstaal en feedback een grote rol.

Er bestaan verschillende vormen van leiderschap zo heb je charismatische leiders, die met hun enthousiasme collega’s aansturen. Managers die instructies geven volgens een duidelijk protocol en een team waar meerdere leiders zitten kan soms tot problemen zorgen. 

Teambuilding met dit doel geeft jou inzicht in het gedrag van de deelnemers en jouw team.

Bij elke teambuilding zorgen wij voor optimaal resultaat en een zo veilig mogelijke ruimte.
Van tevoren liggen niet alle antwoorden vast maar samen zorgen wij voor de beste aanpak voor jullie team.

De mogelijkheid bestaat om individuele coaching in te zetten, hierdoor wordt de leidinggevende ondersteunt en kunnen er resultaten geboekt worden.

Kennis maken?

GRATIS ZOOM

Ga naar contact stuur een mail of bel met Cynthia 

Cynthia el Hamdani – Cornelisse

KvK 76116409

Hoofddorp.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin