Personal Coach

Ieder mens is uniek maar  wij handelen vaak niet uit deze kracht. Vaak lijken onze eigen unieke kwaliteiten, talenten, passies, behoefte, en drijfveren verscholen te liggen door allerlei vertroebelingen. Daardoor kunnen deze uniekheden niet meer zichtbaar worden.

Uiteindelijk streeft iedereen ernaar zichzelf te zijn en in verbinding te staan met anderen.
De bedoeling is om te leven vanuit jouw eigen essentie zoals jij werkelijk  bent zodat jij gaat leven vanuit jouw eigen innerlijke wijsheid. Hierdoor kom je sterker en bewuster in het leven te staan.

In mijn praktijk wil ik jou laten zien, voelen, maar vooral ook laten ervaren hoe het is om jouw eigen pad weer te terug te vinden en deze te bewandelen zoals die bedoeld is.

Het terugvinden van jouw pad ligt in de basis en wanneer die niet stabiel is kunnen wij niet verder bouwen. Door inzicht te krijgen in eigen gedachten, gevoelens en gedragingen kom je uiteindelijk weer in balans.

Mijn doel is om jou bewust te maken van wat  gevolgen zijn van jouw eigen gedrag.

Op het moment dat dit jou duidelijk is  wordt het aanleren van nieuwe vaardigheden een nieuwe uitdaging om zo in de toekomst beter in balans te blijven. Dat is wat ik jou kan bieden en wat voor iedereen ook haalbaar is!
Mijn passie en gedrevenheid zijn soms best confronterend maar wel verfrissend, respect & liefdevol.

Knipselsa

Opnieuw in je eigen kracht staan

Sterker en bewuster in het leven staan

Vindt jouw eigen levenspad

Gratis Zoom-intake?

Ga naar contact stuur een mail of bel met Cynthia 

Cynthia el Hamdani – Cornelisse

KvK 76116409

Hoofddorp.

Deel op:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin